july, 2021

01julAll DayZomerzoektocht Bomenwijk 2021

more

Event Details

Deze fotozoektocht loopt tijdens de maanden juni, juli en augustus en is voorbehouden voor alle inwoners van de gemeente Kapellen. Maximum 1 deelname per adres. Na afsluiting van de zoektocht zijn de antwoorden beschikbaar op onze website www.bomenwijk.be en in het administratief centrum van Kapellen.

DOWNLOAD DE FOTOZOEKTOCHT

Volgende straten behoren tot de bomenwijk: Abeeldreef, Acaciadreef, Akkerstraat, Albertdreef, Beukendreef, Binnenweg, Eikendreef, Elzenstraat, Essenhoutstraat, Van Paesschendreef, Hoevensebaan, Iependreef, Irisdreef, Knotwilgstraat, Nieuwe Wijk, Oblatenlaan, Palmstraat, Peedreef, Pieter de Smetdreef, Platanendreef, Silvesterdreef, Sterrelaan, Wilgenstraat, Zandstraat, Zilverlindendreef.

Volg steeds de wegcode en denk aan uw veiligheid. Het is verboden privé-eigendommen te betreden. Bij discussie heeft de jury het laatste woord. Deelnameformulieren zijn te verkrijgen en in te leveren bij Dagbladhandel Blauw hof, Hoevensebaan 233, 2950 Kapellen en In het administratief centrum van Kapellen. Digitaal inleveren kan via info.Bomenwijk@gmail.com. Alle winnaars worden persoonlijk verwittigd. Veel plezier en hopelijk wint u een mooie prijs!

Time

july 1 (Thursday) - 31 (Saturday)

X