september, 2019

21sep16:0023:59BBQ BomenwijkZaal Muysbroek, Binnenweg 58, 2950 Kapellen

more

Event Details

Na onze eerste activiteit, de rommelmarkt op 1 mei in de Elzenstraat, is het tijd om eens samen te feesten. We hebben inmiddels een zeer goed werkend bestuur met liefst 20 medewerkers uit onze wijk. Samen hebben we een aantal mogelijke activiteiten besproken om de samenhorigheid in de bomenwijk te bevorderen.


Ons eerstvolgend event is niets minder dan een 
BBQ buurtfeest op zaterdag 21 september. Dit feest zal doorgaan in de zaal Muysbroek (Binnenweg 58, 2950 Kapellen. Binnenweg tegenover het kerkje).


We verwachten jullie vanaf
16.00u voor het aperitief.

Menu:    

  • Aperitief  (cava of fruitsap) met hapjes 
  • Scampibrochette
  • Hamburger
  • Kipfilet
  • BBQ worst
  • Groentenbrochette
  • Uitgebreid buffet met slaatjes, groenten en sausjes
  • Rijstpap

 

We houden de prijs democratisch: All-in 15€ p.p./ kindjes tot  10 jaar 10€ p.p.

Voor de kinderen voorzien we ook kinderanimatie.

Ook de prijs van de dranken zullen we in die zin zo laag mogelijk houden. We gaan alles zelf verzorgen met een team van ervaren hobbykoks zodat niemand voor deze prijs thuis moet blijven. Ons wijkcomité wil immers in de eerste plaats de samenhorigheid bevorderen zonder iemand uit te sluiten. We vragen dan ook om familie en vrienden een andere keer uit te nodigen en hier met uw eigen gezin naar toe te komen. Inschrijven met een groep is dus NIET mogelijk.


We vragen u niet om mee de afwas te doen, maar omdat onze bestuursleden al heel wat werk moeten verrichten willen we u wel vragen om zelf een (groot) bord en bestek mee te brengen. Indien u enkel over peperduur eetservies beschikt mag het ook een kartonnen bord zijn. 


Aangezien de plaatsen beperkt zijn kunt u hier zelf onmiddellijk zien of inschrijven nog mogelijk is. De inschrijving is pas definitief nadat u van ons betalingsdetails heeft ontvangen.
Wees er dus snel bij en schrijf zo vlug mogelijk hieronder in.

Link voor inschrijving

Wij hopen jullie te ontmoeten op 21 september.

Met vriendelijke groeten,
het bestuur.

Time

(Saturday) 16:00 - 23:59

Location

Zaal Muysbroek

Binnenweg 58, 2950 Kapellen

X